Over-ons

snackhuisje-rick-2

Over het ‘t Snackhuisje van Swifterbant

15 Jaar geleden werden wij Eric en Agnes De Jong eigenaar van T Snackhuisje wat een gezellig dorps snackbar is gevestigd in onze woonplaats Swifterbant.
Voordat wij dat avontuur aangingen werkte Agnes in de aardappels en Eric was vaak op pad op de vrachtwagen om de aardappels te vervoeren.

Later ben ik(Agnes als werknemer gaan werken in deze snackbar bij de vorige eigenaars en leerde dat het werk in een snackbar uit meer bestaat dan een patatje bakken.
Hygiëne,kwaliteit,klantvriendelijkheid en het snelle werken kwamen we tegen in ons leerproces en nu hebben wij dat samen mogen leren en voeren wij het met liefde uit.
Heel erg trots en blij waren wij dan ook toen onze zoon Rick besloot om zich bij ons aan te sluiten en het werk in onze snackbar snel en vakkundig uit te voeren.

En na 15 jaar leren we nog steeds bij,vernieuwde producten proberen,onze klanten wiffi aan te bieden in onze zaak en op de hoogte blijven van verschillende nieuwe ideeen en producten.
Ook aan onze kleinste klanten hebben we gedacht door middel van een leuke kidsbox .
Ook groepen kinderen zijn van harte welkom om bij ons hun verjaardag patatje te komen eten en de jarige natuurlijk een presentje van ons krijgt.

Ook aan de feestdagen hebben we gedacht en kunt u heerlijk salades bestellen .
In ons leerproces hebben we ook geleerd dat ideeën van klanten altijd welkom zijn, maar ook eventuele klachten kunt u rustig met ons bespreken ,want ook daar willen wij graag van leren en aan werken .
Met onze 24 zitplaatsen binnen en ons buiten terras kunt u met een krantje en een kopje koffie rustig even zitten.
Wij Eric Rick en Agnes heten u van harte welkom in het Snackhuisje.

Contactgegevens
't Snackhuisje

De Poort 18

8255 AA Swifterbant

0321 321 592

info@nackhuisje.nl

snackhuisje.nl

BTW-nummer: NL812551192B01

Kvk-nummer: 39081178